Hallingtreff 2022 er klart for påmelding. Martine Svedahl, Odd Borgestrand og Borghild Folkdal

10.-12. januar blir det jubileumsdager for Hallingtreff. Disse januardagene i 2022 arrangeres fagtreffet der vannbransjen møtes for idé og erfaringsdeling for 25. gang. Påmeldingen er åpnet, og i denne utgave av Rørbloggen reflekterer vi over treffets egenart. Hva er det med Hallingtreff egentlig?

Vi har fått hjelp av pressekontakt for Hallingtreff, Odd Borgestrand, og har derfor satset på en video-podcast, hvis det er noe som heter det. Odd mente det var viktig å få fram våre refleksjoner gjennom lyd og bilde i stedet for ren tekst. I podcasten tar vi selvsagt også for oss noen av hovedtemaene for Hallingtreff 2022.

Høyt under taket for VA-bransjen

Hallingtreff har gjennom 25 år utviklet en helt spesiell atmosfære som vi vil betegne som unik i norsk vannbransje. Her er alle aktører innen bransjen velkommen, og alle har mulighet for å slippe til med sine synspunkter, visjoner og frustrasjoner. Det har alltid vært høyt under taket på Hallingtreff, og det tror vi det blir også denne gangen. Hovedsaken er å spille hverandre gode. Vi tar utgangspunkt i en rekke prosjekter for å belyse utfordringer når det gjelder grunnforhold, framføring av infrastruktur og det grønne skiftet, for å nevne noe.

Hallingtreff har i alle år også vært praktikernes arena, og derfor vil vi løfte fram driftspersonellets rolle under jubileet. Hallingplast AS i samarbeid med Rørinspeksjon Norge og Scandinavian Society for Trenchless Technology, er arrangør av treffet, med et forventet deltakerantall på 300.

Koronafri og klar

Dermed er det bare å snurre film de neste 15 minuttene, - og så ser vi virkelig fram til å møtes på jubileumsarrangementet.  Vi satser 200 prosent på at myndighetene holder pandemien i sjakk, slik at vi kan møtes på Ål og Geilo i januar!  

Martina 2005Martina har deltatt på Hallingtreff ”i halve livet”. Her fra en sosial opptreden i 2005.

Borghild har også lang fartstid som både deltaker og møteleder under Hallingtreff. Nå ser hun fram til jubileumsdager på Ål og Geilo.Borghild har også lang fartstid som både deltaker og møteleder under Hallingtreff. Nå ser hun fram til jubileumsdager på Ål og Geilo.

Hallingtreff har sjel, og er et unikt fagtreff, med alle sine dyktige fagfolk ispedd lokale originaler. Her representert ved den single besserwisseren og «fyritalsmannen» Pål Knutsson Medhus.Hallingtreff har sjel, og er et unikt fagtreff, med alle sine dyktige fagfolk ispedd lokale originaler. Her representert ved den single besserwisseren og «fyritalsmannen» Pål Knutsson Medhus.

På denne linken kan du lese mer om programmet og melde deg på til vinterens konferanse: HALLINGTREFF 2022