Kommer du på Hallingtreff i januar?

14.-16. januar 2019 arrangeres Hallingtreff for 22. gang, og det er plass til omlag 250 deltakere.  Vi fikk svært god tilbakemelding på 2018-treffet og tror neste års treff på Geilo vil bli like utbytterikt. Vi håper å se deg! 

Hallingtreff er et tradisjonsrikt fagtreff for norsk og nordisk vannbransje. Her samles hele verdikjeden for å dele erfaringer, idèer og for å diskutere problemløsninger.

Kvalitet i praksis

Hallingtreff 2019 har temaet "Kvalitet i praksis", og fokuserer spesielt på praktikernes hverdag, men også på de utfordringer leverandører, rådgivere og entreprenører møter. Fagtreffet arrangeres av Hallingplast AS, SSTT (Scandinavian Society for Trenchless Technology) og RIN (Rørinspeksjon Norge).

Vi er denne gang spesielt stolt over å ha klart å samle tre av de mest sentrale lederne tilknyttet oppgaver innen norsk infrastruktur. Det er administrerende direktør Julie Brodtkorb i Maskinentreprenørenes Forbund, direktør Toril Hofshagen i Norsk Vann og administrerende direktør Liv Kari Skudal Hansteen i Rådgivende Ingeniørers Forening. De stiller til vannbransjens egen spørretime under treffet.

Fabrikkbesøk og faglig input

Hallingtreff 2019 starter som vanlig med fabrikkbesøk på Hallingplast, hvor du får se og høre hvordan produkter til bransjen produseres i Norge. Her blir det lagt opp til et variert besøk der du kan velge mellom fabrikkvandring eller en temasamling rettet inn mot produksjon og bruk av PE-løsninger.

Fabrikkbesøk og faglig input på Hallingtreff

Deretter reiser vi opp til Vestlia Resort på Geilo, hvor vi deler to dager med faglig input og sosialt samvær. Det er også en utstilling hvor 20 leverandører viser fram sine produkter og tjenester. Vi ønsker dere alle velkommen til Hallingtreff 2019!

Du kan se hele programmet til Hallingtreff 2019 her.

Jeg vil melde meg på!

Bannere 1000x200 180927